top of page

Verdiepingssessies

Image by Tom Crew
unsplash-NIbGAzn4y9w_edited.jpg

Systemisch Bekeken

Familie- en organisatieopstellingen

Je loopt al een tijdje met persoonlijke vragen rond, en je wil er nu een keer ruimte voor maken. Een opstelling kan helpen. In deze sessie ervaar je de kracht van opstellingen op een laagdrempelige manier.


Je maakt kennis met systemisch werk in een kleine groep. We nemen je mee in een opstelling en doen korte systemische oefeningen.


Na deze ochtend voel je wat systemisch werk is en hoe het kan doorwerken in jouw dagelijks leven. Ook ontstaat verdieping en inzicht op de vragen die op dit moment bij jou spelen.


Kijk hieronder voor de data en locaties.

Deepdive

Een verdiepings- en ontwikkeldag

De veelheid in je leven, maakt dat je oplossingen zoekt met je hoofd. Maar wat zeggen je hart en buik? Op Deepdive dagen werken we systemisch aan jouw vraagstuk en wissel je uit met gelijkgestemden.

Onze Deepdivedagen hebben daarom een thema: 

Ondernemerschap

Jouw Potentieel

De Liefde

Ouderschap

Verlies en loslaten

Beroep en Roeping

Kijk hieronder voor de data en locaties.

Image by Bernard Hermant
_C9A6044.jpg

Boomhut avonden

Systemische avonden met dezelfde groep

Het ouderschap is systemisch gezien een grote verschuiving en dat voel je. Je bent in al je verschillende rollen hard aan het werk.

En dan loop je soms vast.


Je bent niet de enige. Op Boomhut avonden begeleiden we jou samen met andere ouders. Met mensen zoals jij, die ook behoefte hebben aan ruimte, verbinding en reflectie.  

 • 3 avonden met een vaste groep van 5 mensen

 • Ruimte voor ieders vraagstuk

 • Fysiek of Online


Kijk hieronder voor de data en locaties.

Persoonlijke coaching

Individuele sessies

Je hebt behoefte om wat dieper op je eigen thema's in te gaan. Je komt steeds hetzelfde tegen of je komt letterlijk even niet meer vooruit. In individuele coaching krijg je rake vragen en verkennende oefeningen.

Systemische coaching haalt je uit je hoofd en laat je jouw situatie of probleem weer voelen. Vanuit die ervaring kan je contact maken met jouw eigen heldere inzichten en antwoorden. Zodat je weer zicht krijgt op wat je graag wil en kan doen in jouw leven.

Neem vrijblijvend contact op met Mirjam of Nico.

Verdiepingsessies voor jou: Diensten

Aankomende sessies

 • 12 okt 2023, 09:00 – 16:30
  De Tinusboom in Almkerk, Hoekje 4, 4286 LN Almkerk, Nederland
  Hoe verhoud je je tot de lijn van vrouwen waar je uit voort komt? Wat hebben ze je meegegeven en wat is er gelaten? Op deze dag verdiepen we met een groep vrouwen op ieders vrouwenlijn en vrouw-zijn. *de datum van deze dag is gewijzigd naar 12 oktober
  Delen
 • 22 sep 2023, 09:00 – 16:30
  Natuurboerderij de Mhene, Lendeweg 4A, 6964 CK Hall, Nederland
  In een kleine groep met mede-ondernemers onderzoek je belangrijke thema's om jouw onderneming krachtig neer te zetten. Zichtbaarheid, strategie, je verschillende talenten samenbrengen of financiële flow? Vraagstukken rond klanten, producten samenwerkingspartners en ontwikkelrichtingen komen aan bod.
  Delen
 • 15 sep 2023, 09:30 – 16:30
  Utrecht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland
  Wil je samen met je partner een Deep Dive op jullie relatie? Deze dag staat jullie relatie centraal. Samen met relatietherapeute Nina Oudshoorn, begeleidt Mirjam deze dag voor stellen.
  Delen
 • 25 aug 2023, 09:00 – 12:00
  Utrecht, Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland
  Je loopt met persoonlijke vragen rond, en je wil er nu een keer ruimte voor maken. Een Familie- of Organisatieopstelling geeft verdieping en inzicht op de vragen die op dit moment bij jou spelen. Deze ochtend ervaar je de kracht van opstellingen op een laagdrempelige manier.
  Delen
 • 01 dec 2023, 09:30 – 16:30
  De locatie wordt later bepaald
  In deze wintermaanden staat reflectie centraal. Opstellingen en systemisch werk zijn een prachtige vorm om stil te staan. Je bezinnen, zodat er ruimte kan ontstaan voor nieuwe groei. Op deze dag blik je terug op het jaar en maak je je dromen en ideeën voor het nieuwe jaar helder voor jezelf.
  Delen
 • 20 okt 2023, 09:30 – 12:30
  Utrecht, Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland
  Je loopt met persoonlijke vragen rond, en je wil er nu een keer ruimte voor maken. Een Familie- of Organisatieopstelling geeft verdieping en inzicht op de vragen die op dit moment bij jou spelen. Deze ochtend ervaar je de kracht van opstellingen op een laagdrempelige manier.
  Delen
Verdiepingsessies voor jou: Aankomende evenementen
bottom of page