top of page

do 12 okt

|

De Tinusboom in Almkerk

Deep Dive Vrouw zijn & Vrouwenlijn

Hoe verhoud je je tot de lijn van vrouwen waar je uit voort komt? Wat hebben ze je meegegeven en wat is er gelaten? Op deze dag verdiepen we met een groep vrouwen op ieders vrouwenlijn en vrouw-zijn. *de datum van deze dag is gewijzigd naar 12 oktober

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Deep Dive Vrouw zijn & Vrouwenlijn
Deep Dive Vrouw zijn & Vrouwenlijn

Tijd en locatie

12 okt 2023 09:00 – 16:30

De Tinusboom in Almkerk, Hoekje 4, 4286 LN Almkerk, Nederland

Over het evenement

Welke patronen herhalen zich in jouw familielijn of in het vrouw zijn? In het dochterschap, partnerschap of moederschap komen we allemaal herhalingen tegen die we onze moeder of oma ook al zagen doen. Wie ben jij ten opzichte van hen en hoe geef je je geschiedenis een plek?

Je kunt op deze ochtend verdiepen op een eigen thema uit jouw vrouwenlijn. We werken met opstellingen en systemische oefeningen. En je kunt ook kennismaken met systemisch werk als je daar nog niet bekend mee bent. We werken in een kleine groep van alleen vrouwen en op een laagdrempelige manier. Tegelijkertijd verdiepen we in korte tijd en raken we zo veel lagen aan. Na deze dag voel je wat jouw vrouwenlijn jou brengt en hoe je de lijn nog vrijer kan maken zodat het stroomt.

Deze dag begeleidt Mirjam samen met Lori Verlaan.

Tarief voor een geheel verzorgde dag inclusief lunch is €250,-

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page