top of page

vr 21 jun

|

Hall

Basisopleiding Systemisch Werk

In deze 2 dagen leer je systemisch werk toepassen. Na de opleiding kun je een vraagstuk met systemische blik analyseren, zowel voor je persoonlijke vragen als vraagstukken in je werk. Het geeft je daarnaast handvatten om er ook een stap mee te zetten.

Basisopleiding Systemisch Werk
Basisopleiding Systemisch Werk

Tijd en locatie

21 jun 2024, 09:30 – 10 jul 2024, 16:30

Hall, Lendeweg 4a, 6964 CK Hall, Nederland

Over het evenement

In deze 2 dagen ervaar je wat systemisch werk voor jouw dagelijkse praktijk kan betekenen. 

Investering: € 420,- inclusief biologische vegetarische lunch op beide dagen.

IN DE OPLEIDING

Je leert over de achtergond en theorie van systemisch werk, we oefenen met waarnemen in opstellingen en met systemisch kijken. We zullen door het doen van opstellingen, ook ervarend leren. We bespreken iedere opstelling na, waarin we theorie aan praktijk koppelen. Je systemische blik verruimt hierdoor: je herkent eerder systemische dynamieken en leert ook veel over je eigen familie-, werk- of relatiepatronen.

NA DE OPLEIDING

Na de opleiding kun je sytemisch werk toepassen in jouw leven. Je kunt een vraagstuk met een sytemische blik analyseren en je kunt individueel of in een groep met vloerankers systemisch werken. Dit levert je helderheid in complexe vraagstukken op. Het geeft je daarnaast handvatten om de onderlaag zichtbaar te maken en zo de oorsprong van patronen of knelpunten te gaan zien. 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page