top of page

Incompany aanbod voor organisaties

In organisaties zijn er altijd en overal systeemdynamieken aan het werk. Soms helpend, soms niet. Op groepsniveau en individueel niveau. Vaak onbewust, waardoor gedoe kan ontstaan en de 'normale' interventies niet meer werken. 

Wij geven inzicht in systemische dynamieken in jullie team en organisatie. Dit levert treffende inzichten op en het wordt duidelijk wat er moet gebeuren zodat er weer flow komt. 

Lees hieronder hoe we dat doen of neem contact op om jullie verhaal te vertellen

bubbels
Image by Margarida CSilva
Image by Felix Mittermeier

Inspiratie Workshop  

Systemische patronen

​Maak kennis met systemisch werk en leer hoe dat een rol speelt in de dagelijkse werkdynamiek. Na deze workshop heb je ervaren wat een organisatie opstelling is, welke onzichtbare dynamieken er in organisaties zijn en hoe je daar invloed op hebt.

Voor leidinggevenden, verandermanagers, HR en professionals met stevige vraagstukken.

Duur: 1 dagdeel.

3D Teamanalyse

Het DNA van jouw team

Krijg inzicht in de helpende en belemmerende dynamieken in jullie team. Je leert wat ieders (onbewuste) persoonlijke aandeel is in de teamdynamiek. Na de sessie is duidelijk welke stappen nodig zijn om jullie volle potentie waar te maken.

Voor teams die een korte en krachtige analyse willen op diepgaande patronen.

Duur: 1 dag + terugkom dagdeel

Deep Change

TeamTransformatieTraject

Jullie zijn bereid diep te gaan en je te ontwikkelen als team en mens. We maken contact met jullie bestaansrecht, en buigen de oude patronen ten dienste van jullie onderlinge toekomst. Durven jullie afscheid te nemen om diepe verandering aan te gaan?

Voor teams die diepgaand willen transformeren. Duur: 4 dagen in 4 - 6 maanden. Intensieve begeleiding voor, tijdens en na traject. 

Incompany aanbod voor organisaties: Diensten
bottom of page